Bilde: pixabay.com

Kontakt

Du trenger en henvisning fra lege for å få time hos oss og du må ha fylt 16 år. Når henvisningen er mottatt, registrert og vurdert, kan vi sende ut brev med tilbud/informasjon om dato og klokkeslett for timen. Hvis det er kort frist til timen så ringer vi deg. Legg merke til telefonnummeret vårt. Du får også en automatisk påminnelse på SMS 48 timer før timen. Hvis du ønsker stå på venteliste for avbestilt time eller kan tenke deg tidlig time kl 07:30 så gi oss beskjed i email. Da vil ventetiden din bli kortere.

Avbestillingsregler:

Senest 24 timer OG en virkedag (man-fre) før timen. Beskjeder gitt i helgen for en time mandag gjelder således ikke..! Timer på mandag må avbestilles før kl 12 foregående fredag! Sene avbestillinger/ubenyttet time vil faktureres med en egenandel iht gjeldende nasjonale regler. Beskjed må gis enten på mail eller telefon. Dette gjelder alle! Gi beskjed i god tid så kan vi gi timen over til en annen på ventelisten og vi kan holde ventetiden nede :).

Vi har telefontid mandag-torsdag 07:45-11:15. Fredag er telefonen stengt.

Send helst epost hvis mulig. Hvis vi ikke svarer i telefontiden så er det fordi vi står opptatt med pasientbehandling. Da er epost en fin løsning for beskjeder og vi svarer snarest mulig (oftest samme dag). Vennligst ikke send sensitive opplysninger på epost men husk navn og fødselsnummer slik at vi kan finne deg i datasystemet.

Epost: post@oslolungelege.no

Telefonnummer: 21040400

aNkomst

Carlbernerklinikken og Oslo Lungelege finner du i Trondheimsveien 135, 4. etasje. Samme inngang som til SATS Rosenhoff (se bilde). NB! Inngangen er fra Trondheimsveien! Ta heisen inne på venstre side.

Parkering: Kommunal gateparkering på baksiden (Sinsenveien) eller nærliggende P-hus (Carl Berner Passasjen og Carl Berner Torg). Sett deg inn i regler for parkering hvis det gjelder deg. Det er praktisk med parkeringsapp på mobil.

Offentlig transport: T-bane, buss eller trikk til Rosenhoff eller Carl Berner plass. Se gjerne reiseplanlegger på www.ruter.no (eller ruterappen på mobil)