Bilde: pixabay.com

Kontakt

Oslo Lungelege finner du også omtalt under avtalespesialistene.com. 

Du trenger en henvisning fra lege for å få time hos Oslo Lungelege. Når vi har mottatt henvisningen registreres denne og legges til lungelegen for vurdering. Vi kan først deretter sende ut brev med tilbud/informasjon om dato og klokkeslett for timen. Hvis det er kort frist til timen så ringer vi deg. Legg merke til telefonnummeret vårt. Du får også en automatisk påminnelse på SMS 48 timer før timen. Dersom timen ikke skulle passe, så gi oss beskjed så snart som mulig på epost slik at vi kan gi over timen til annen. Ved sene avbud, mindre enn en virkedag (mandag-fredag) og 24 timer før timen, eller manglende oppmøte vil du bli belastet for timen etter gjeldende regler.

Har du behov for å kontakte oss og det ikke haster så send gjerne en epost så svarer vi deg så snart vi kan. Vennligst ikke send sensitive opplysninger på epost! 

Vi har telefontid mandag-torsdag 08:30-11:15. Det kan hende vi står opptatt og ikke kan svare deg direkte.

Hvis du ikke skulle få svar så send gjerne epost til: oslolungelege@avtalespesialistene.com

Beskjeder på SMS: Helse + f.dato + navn og beskjed til 2097 

adkomst

Oslo Lungelege finner du på Lørenveien 68 i samme bygning som Medical City. Vi holder til i 4 et.

Parkering rett utenfor inngangen eies og driftes av parkeringsselskap (Apcoa parking). Tips: sjekk at du har lastet ned appen Apcoa Flow på mobilen. Det står ellers en betalingsautomat ved inngangen. Det er dessverre begrenset med plasser og maks 3 timer parkering! Beregne god tid hvis du kommer hit med bil!

Sentret ligger mellom T-banestasjonene Økern (T4/T5) og Løren (T5). Det er omtrent 10min gangvei. Det går også mange busser til Økern (se reiseplanlegger i www.ruter.no eller bruk appen RuterReise).