Bilde: pixabay.com

Kontakt

Oslo Lungelege har flyttet til flotte og oppussede lokaler i hyggelige omgivelser på Helsfyr ved siden av Fyrstikktorget. Adressen er Grenseveien 107. Du trenger en digital henvisning via helsenettet fra lege for å få time hos oss og du må ha fylt 16 år. Når henvisningen er mottatt, registrert og vurdert, kan vi sende ut SMS med tilbud/informasjon om dato og klokkeslett for timen. Hvis det er kort frist til timen så ringer vi deg. Legg merke til telefonnummeret vårt. Hvis du ønsker stå på venteliste for avbestilt time så gi oss beskjed i epost. Telefonen er åpen som angitt under men send helst epost så svarer vi fortløpende. Ikke skriv sensitiv informasjon. Det kan være lurt å skrive fødselsdato (6 sifre) så vi kan finne deg raskt i systemet.

Avbestillingsregler:

Senest 24 timer OG en virkedag (man-fre) før timen. Beskjeder gitt i helgen for en time mandag gjelder således ikke..! Timer på mandag må avbestilles før kl. 12 foregående fredag! Sene avbestillinger/ubenyttet time vil faktureres med en egenandel iht. gjeldende nasjonale regler. Beskjed kan gis per epost om avbestillinger (med begrunnelse)! Hvis du gir beskjed i god tid så kan vi gi timen over til en annen på ventelisten og vi kan holde ventetiden nede. Vennligst ikke send sensitive opplysninger på epost men husk navn og fødselsnummer (6 sifre).

Epost: post@oslolungelege.no

Telefonnummer: 21040400 (linje åpen kl 11-12 og 14-15)

Adkomst

Oslo Lungelege finner du sentralt på Helsfyr ved siden av Fyrstikktorget. Adressen er Grenseveien 107 (inngang A). 

Parkering:  Kort gangvei fra Fyrstikkstorget. Anbefaler Easypark appen. 

Offentlig transport:  T-banelinjer 1,2,3,4 og buss nr 21 eller 37 går til Helsfyr. Kort gangvei derfra. Flere utenbys busser går til Helsfyr. Anbefaler www.ruter.no (eller ruterappen på mobil).