Bilde: pixabay.com

Kontakt

Du trenger en digital henvisning via helsenettet (ikke henvisning på papir!) fra lege for å få time hos oss og du må ha fylt 16 år. Når henvisningen er mottatt, registrert og vurdert, kan vi sende ut SMS med tilbud/informasjon om dato og klokkeslett for timen. Hvis det er kort frist til timen så ringer vi deg. Legg merke til telefonnummeret vårt. Hvis du ønsker stå på venteliste for avbestilt time så gi oss beskjed i email. For tiden er vi lite bemannet og derfor er telefonen stengt frem til den saken er løst. Send email og det kan være lurt å vedlegge fødselsdato hvis jeg skal finne deg raskt i systemet. Du kan kun forvente korte og konsise svar på mail men bare ta kontakt hvis du har viktige spørsmål! 

Avbestillingsregler:

Senest 24 timer OG en virkedag (man-fre) før timen. Beskjeder gitt i helgen for en time mandag gjelder således ikke..! Timer på mandag må avbestilles før kl. 12 foregående fredag! Sene avbestillinger/ubenyttet time vil faktureres med en egenandel iht. gjeldende nasjonale regler. Beskjed må gis per email! Hvis du gir beskjed i god tid så kan vi gi timen over til en annen på ventelisten og vi kan holde ventetiden nede. Vennligst ikke send sensitive opplysninger på epost men husk navn og fødselsnummer slik at vi kan finne deg i datasystemet.

Epost: post@oslolungelege.no

Telefonnummer: 21040400

aNkomst

Carlbernerklinikken og Oslo Lungelege finner du i Trondheimsveien 135, 4. etasje. Samme inngang som til SATS Rosenhoff (se bilde). NB! Inngangen er fra Trondheimsveien! Ta heisen inne på venstre side.

Parkering: Kommunal gateparkering på baksiden (Sinsenveien) eller nærliggende P-hus (Carl Berner Passasjen og Carl Berner Torg). Sett deg inn i regler for parkering hvis det gjelder deg. Det er praktisk med parkeringsapp på mobil.

Offentlig transport: T-bane, buss eller trikk til Rosenhoff eller Carl Berner plass. Se gjerne reiseplanlegger på www.ruter.no (eller ruterappen på mobil)