Bilde: pixabay.com

Kontakt

Oslo Lungelege er en uavhengig avdeling under Carlbernerklinikken (her jobber også en flink og hyggelig kardiolog og en hyggelig og flink gynekolog).

Du trenger en henvisning fra lege for å få time hos avtalespesialist ved Oslo Lungelege. Når henvisningen er mottatt, registrert og vurdert, kan vi sende ut brev med tilbud/informasjon om dato og klokkeslett for timen. Hvis det er kort frist til timen så ringer vi deg. Legg merke til telefonnummeret vårt. Du får også en automatisk påminnelse på SMS 48 timer før timen. Dersom timen ikke skulle passe så må du gi oss beskjed så snart som mulig på epost, slik at vi kan gi over timen til annen på ventelisten.

Hjelp oss med å holde ventelistene nede! Gi oss beskjed i god tid hvis timen din ikke passer! Hvis du ikke møter opp til timen, eller hvis du melder avbud for sent (mindre enn 24 timer før timen, virkedager/hverdager) så vil du bli belastet for timen (med en egenandel) etter gjeldende regler.

Har du behov for å kontakte oss og det ikke haster så send oss helst en epost. Vi svarer deg så snart vi kan. Vennligst ikke send sensitive opplysninger på epost!

Vi har telefontid mandag-fredag kl. 9-11 + kl. 13-15. Hvis du ikke får svar så send oss epost hvis mulig eller prøv litt senere. Det kan hende at vi står opptatt. Epost: oslolungelege@avtalespesialistene.com.
(mailadressen vil endres i desember)

Beskjeder på SMS: Helse + f.dato + navn og beskjed til 2097

aNkomst

Carlbernerklinikken og Oslo Lungelege finner du på Trondheimsveien 135, i 4 etasje. Samme inngang som til SATS Rosenhoff (se bilde). Ta heisen inne på venstre side.

Parkering: Kommunal gateparkering på baksiden (Sinsenveien) eller nærliggende P-hus (Carl Berner Passasjen og Carl Berner Torg). Sett deg inn i regler for parkering hvis det gjelder deg. Det er praktisk med parkeringsapp på mobil.

Offentlig transport: T-bane, buss eller trikk til Rosenhoff eller Carl Berner plass. Se gjerne reiseplanlegger på www.ruter.no (eller ruterappen på mobil).